IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

WIENWOCHE / Verein zur Förderung der Stadtbenutzung

WIENWOCHE pohranjuje lične podatke isključivo uz odobrenje vlasnika podataka i to u skladu sa evropskim propisima o zaštiti opštih podataka (GDPR). Ukoliko želite da vaši lični podaci budu uklonjeni sa platforme WIENWOCHE, obratite nam se putem sljedeću elektronsku adresu: office@wienwoche.org (sa naznakom: „delete me!“/obriši me!).

WIENWOCHE BILTEN

WIENWOCHE / Verein zur Förderung der Stadtbenutzung povremeno šalje BILTENE radi informisanja svih zainteresovanih o programu i aktivnostima u vezi sa festivalom WIENWOCHE.

U daljem tekstu se možete informisati o postupku registracije, slanja i odjave primanja našeg biltena. Pretplatom na naš bilten pristajete na pomenute procedure.

1. Sadržaj

Šaljemo HTML i čisto tekstualne biltene, kao i e-poštu o događajima u vezi sa festivalom WIENWOCHE i to isključivo na osnovu vašeg ličnog pristanka.

2. Registracija

Registracija i prijava za slanje biltena vrši se putem elektronskog obrasca na http://wienwoche.org. Potrebno je samo da unesete adresu vaše elektronske pošte. Registracija funkcioniše na osnovu dvostruke prijave. Nakon prijave dobijate imejl u kojem se traži Vaša potvrda. Na taj način izbjegavamo zloupotrebu Vaše imejl adrese od trećih lica. Protokoli svake registracije pohranjeni su u našoj bazi podataka. Vaša imejl adresa biće pohranjena i koristiće se isključivo za slanje WIENWOCHE biltena. Vaši podaci se ne prosljeđuju trećim licima.

3. Odjava 

U svakom trenutku možete prekinuti primanje našeg biltena tj. povući Vašu saglasnost za isto. Link za otkazivanje primanja biltena nalazi se na kraju svakog biltena (kartica Odjavi se).